Kanalhuset

Gyngemose Parks hvide perle

Kanalhuset er tegnet af verdens berømte “Utzon-arkitekter.dk”. Bygningen rummer træk fra ældre arkitektur med søjler og gesimser på facaden, men er på samme tid en moderne, tidløs og elegant bygning. Utzon arkitekter trækker på ideer helt tilbage til atzekernes årtusinde gamle byer. De bruger det bedste fra klassisk arkitektur som de sætter Deres eget præg på, fornyr og optimerer. Den hvide, gennemfarvede beton er et Utzon speciale – som bl.a. kan ses på den nærliggende, anderledes og markante Bagsværd Kirke.

 

Gode materialer

Der er anvendt udsøgte gode naturmaterialer, træ, granit, terasso, glas etc. Nogle af Danmarks bedste vinduer fra Unik Funkis er valgt. Som kvalitets døre med solide metal beslag og kraftig dørkonstruktion (i stedet for de normale plasthængsler med “papmache” døre). Målet har været at opnå den bedste indretning, funktion & brugervenlighed. Med let, lav vedligehold inde som ude. Der er lavet lyse boliger, med store vinduer. Men ikke så store, at man føler sig udstillet, eller får indeklima problemer (“hedeslag”) om sommeren. Gode funktionelle rum, værelser der er lidt større end normalt i denne type boliger – så de rigtigt kan møbleres. Der er ingen spildplads; men masser af funktion og alligevel god rumfornemmelse. Masser af kvalitets hvidevarer med gennemtænkte funktioner og god brugervenlighed.

 

Velkomst til bygningen

Man bydes velkommen til bygningen via det flotte portrum, som åbner op til gårdhaven. Hver opgang åbner flot op når man træder ind og har venlige, flotte indgangspartier med lyse og venlige trapper. Flotte, friske, frække kontrastfarver med fornyede klassiske farvetræk gør trapperne hyggelige. Trapperummet op igennem etagerne er minimeret, så mest mulig plads er flyttet ind i boligerne. Boligerne har ingen spildplads, som desværre selv mange ny opførte boliger ofte har. Hver kvm. er hensigtsmæssigt udnyttet.