Opfordring til at læse p-skiltene ved ladestanderne

posted in: Opslagstavlen | 1

Efter en kortere periode med offentlige skilte (blå skilte) har Apcoa fået opsat skilte med de gældende regler.

Grundejerforeningen opfordrer til, at læse skiltene og følge disse.

  1. Jørgen Pagh Jensen

    Jeg satte min bil til opladning på Gyngemose Parkvej, der var 8 ladepladser, hvoraf alle 8 var ledige. Da jeg senere flyttede bilen, var der stadig 6 ud af 8 pladser ledige. Jeg lægger mig fladt ned og erkender, at jeg i farten havde glemt at stille P-skiven – og det kostede mig 875 kr. Ingen tvivl om, at jeg havde parkeret ulovligt – men helt ærligt – de pladser står næsten altid helt tomme i dagtimerne, så min parkering var ikke til ulempe for nogen. Kunne I ikke henstille til Apcoa, at det ikke er en konkurrence om at udstede flest muligt bøder – men at man godt kan slappe lidt af i starten, hvor behovet for ladepladser i dagtimerne tydeligvis ikke er ret stort?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *