Den Røde Lade

SÅDAN – Nu sker der noget!!! 😃

Den røde lade er ved at skulle blive revet ned og de to eksisterende containere rykkes ned bagved sammen med 1 ekstra container til pap, 2 ekstra containere til plast og 2 ekstra containere til små brændbart inden for de næste 14 dage 👏( ALT skal naturligvis SORTERES korrekt da det ellers ikke afhentes!)
Som I kan se på billedet er der en sød kollega der har tabt sin sofa. Den har nok også været ufatteligt tung at bære på🙈sig gerne til vedkommende at den står der endnu til pæn afhentning!

Har man ikke bil eller mulighed for at køre til Gladsaxe kommunes genbrugsstation, kan man bestille afhentning af sit storskrald til en yderst fair pris hos skraldebil.dk – se her https://www.skraldebilen.dk/priser/

Så NU er der i den grad mulighed for at komme af med sit affald uden at det genere de 999 andre hustande i området 😃 og indtil den nye genbrugsstation her på området er færdig.

Så ha tålmodig og hjælp bestyrelsen og alle beboerne her på området med at holde det pænt i byggerperioden som vi ikke kender endnu.

Mange hilsner på vegne af Grundejerforeningens Bestyrelse ☀

  1. Søren Larsen

    Hej Christian/Bestyrelse,
    Er der nogen overvejelser om opsætning af containere til genbrugstøj, glas og batterier?

    mvh.
    Søren

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *