Skrald på Gyngemose Parkvej

Nu må vi vise at vi kan stå sammen også her på Gyngemose Parkvej.

Billedet viser at det er der behov for.

I disse tider er det vigtigt at vi samarbejder for at få hverdagen og vores fælles område til at fungere bedst.

Vi beder jer derfor STOPPE med at smide affald ved den røde lade for vi kan ikke på nuværende tidspunkt komme af med det i samme omfang som I smider det.

Giv os mulighed for at komme til bunds med det affald der er på området nu før I henkaster mere. Det vil være en stor hjælp.

Hele projektet omkring forbedring af forholdende ved den røde lade er blevet forsinket  men i god proces – men ha tålmodighed og HJÆLP os og hinanden med at holde det pænt trods altid. Kør i stedet jeres affald til Gladsaxe Kommunes Genbrugsstation og giv naboen uden bil en hånd med at fragte deres affald også

https://gladsaxe.dk/kommunen/borger/affald-og-genbrug/genbrugsstationen

Vi må ALLE hjælpe hinanden og give en hånd med.

På bestyrelsen og områdets vegne takker jeg på forhånd

Annika, Formand GF Gyngemose Park.

  1. Lotte

    Der er set en del kørende trafik, der læsser hurtigt af og skynder sig væk fra stedet. Og den kommunale genbrugsplads beder om, at man ikke kommer i påsken. Før det bad de om at man ikke kom hvis man kunne lade være. Og der var lang kø. Naturligvis er det slet ikke i orden at smide affald på den måde. Men det afspejler, at der i forvejen er et helt skævt udbud ift efterspørgslen – og at det ikke gør det nemmere at folk går hjemme og rydder op – at de derefter har påskeferie og vi også kommer henover en flyttedag. Man må konstatere at den manglende imødekommelse / opgradering ift øget efterspørgsel giver nogle utroligt dårlige manerer og besøg af uventede gæster. Og det er nok også lidt urealistisk, at forvente et helt beboelses kvarter kan håndtere at bo i lejlighed med god tid til oprydning – hvor man så bedes om ikke at skille sig af med overflødige ting – både det ene (kommunens genbrugsplads) det andet (den røde lade) og det tredie (kælder til bedre tider) sted. Helt konkret, når det ikke er noget man kan have på altanen eller inden døre… hvor skal de mennesker så reelt gøre af tingene så længe? (det ligner gamle møbler, flytte-oplag og store emballager mv) Vi hjælper gerne en nabo, når vi igen må køre til genbrugspladsen , vi selv opbevarer indtil videre vores sække her hjemme – men dette nuværende niveau og fotos på facebook viser at der lige netop i denne tid savnes mere konkrete konstruktive løsninger og anvisninger. Hvad gør man helt præcist hvis man får ny sofa, eller skal rydde en masse ud før flytning ?
    Mvh Lotte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *